Lees meer Welkom bij V-Wines V-wines wil zijn tijd nemen om degustaties een grotere dimensie te geven, door tastings te organiseren in kleine groepen, ja zelfs vanaf de kleinste bubbel. Lees meer Passion for wine and more V-wines wil zijn tijd nemen om degustaties een grotere dimensie te geven, door tastings te organiseren in kleine groepen, ja zelfs vanaf de kleinste bubbel.
V Wines

Recente producten

Bekijk hier de meest recente toevoegingen aan ons assortiment

V-Wines

Passion for wine
and more

Beste wijnliefhebber,

In de familie waarin ik opgroeide wist men altijd wel een goed glas wijn te appreciëren.
Veel gelegenheden leenden zich ertoe om bij ons een flesje te kraken. Vanuit mijn voorliefde en passie voor deze goddelijke drank, vond ik de volgende stap maar normaal. Ik schoolde mij bij in de wereld van Wine-tasting en food-pairing.
Dit alles lag aan de basis van ons project V-wines. Je zal bij ons zowel klassiekers als nieuwe smaken kunnen ontdekken.
We willen met V-wines een nieuwe dimensie geven aan het degusteren van wijn, door mensen uit te nodigen bij ons of nog beter, een wijndegustatie bij u thuis te doen.
Verder zal je bij ons ook terecht kunnen voor aankopen, waardebonnen enz…
Neem gerust een kijkje op onze website en volg ons op Facebook en Instagram.

Hans Vanderheyden
Zaakvoerder V-Wines

V-Wines

Nieuw,Nieuw, Nieuw!!!!!!!!!!!

Noten-Porto by V-wines

Sommigen hebben hem al kunnen proeven op onze Love and Wine Route, maar nu is het wel degelijk zover!

De productie van onze artisanale Noten-Porto “Limited edition” is opgestart. Vanaf nu kan je inschrijven voor de voorverkoop van deze lekkernij. Er zijn slechts 180 flessen beschikbaar dus wees er als de kippen bij om jouw voorraad op te slaan! Levering is voorzien voor rond 15 december. Geef ook even aan of je hem afhaalt of een levering wenst. Klik op onderstaande button voor jouw reservatie.

Het V-wines team

V Wines

Meest verkochte flessen